Consultanță fiscală

Mediul de afaceri din România este unul dinamic foarte competitiv, însă legislaţia fiscală este volatilă, în continuă schimbare. În acest context dezvoltarea unei afaceri care să fie în legalitate este o mare provocare pentru antreprenori şi administratori de companii.

Suntem atenţi, dedicați, informați. Cunoaștem cele mai noi modificări în domeniul fiscalităţii. Suntem pregătiți să vă îndrumăm să faceţi faţă provocărilor şi să vă puteţi concentra pe activitatea companiei, pe dezvoltare şi creştere sustenabilă.

O afacere de succes, care funcționează eficient are în spate oameni pregătiţi, consilieri cu experiență în domeniul fiscalității, astfel că deciziile luate sunt în interesul companiei, a afacerii constituite sănătos, cu viziuni pe termen lung. Compania de Contabilitate Buznea, formată din contabili, experţi contabili şi consultanti fiscali cu experienţă oferă servicii de consultanţă fiscală de înaltă calitate, în Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Cu ajutorul nostru, aflaţi la timp toate modificările fiscale, puteţi afla care sunt măsurile care vi se potrivesc, dar şi numeroase soluţii care să vă ajute să rămâneţi pe piaţă competitivi şi în legalitate. Experţii noştrii sunt alături în procesul de înţelegere a legislaţiei fiscale, şi descoperirea variantelor care se potrivesc afacerii dezvoltate.

Echipa Companiei de Contabilitate Buznea vă este alături cu servicii de consultanţă fiscală personalizate, rapide şi eficiente, oferim consultanță cu privire la:

  • informare şi înțelegere a declarațiilor fiscale, termene de depunere, mod de realizare
  • informare şi înțelegere a impozitului pe profit, tipuri de declaraţii depuse, termene limită, informare legată de sancțiuni în caz de depăşire a termenelor.
  • informare și înțelegerea a impozitului pe venit, mod de reţinere, particularităţi, e.t.c.
  • informare şi înţelegere a TVA (taxa pe valoare adăugată), mod de aplicare, deducții, regularizare, rambursare, cote de impozitare, s.a.

Programează o întalnire

Contactează-ne acum prin metodele disponibile pe website, și unul dintre specialiștii noștrii își va oferi toate informațiile de care ai nevoie