Servicii contabilitate

Compania de contabilitate Buznea, formată dintr-o echipă de profesionişti cu experiență în domeniul serviciilor contabile este partenerul de care aveţi nevoie dacă vă doriţi să creşteţi, să vă dezvoltaţi să vă puteţi concentra atenţia asupra businessului pe care îl desfăşuraţi. Echipa noastră este membră a Corpului Experţilor Contabili şi al Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), cea mai veche şi mai importantă instituție a contabililor profesionişti.

Oferim servicii contabilitate în București şi județul Ilfov la cele mai înalte standarde. Ne ocupăm de toate operaţiunile contabile, de la cele simple de organizare a documentaţiei contabile, la cele complexe de realizare a calculelor specifice şi înregistrare a datelor, la cele de depunere de balanțe, bilanţuri, state de plată şi nu numai. 

Sarcina noastră nu se limitează la întocmirea şi păstrarea în ordine documentelor fiscale şi contabile, vă suntem alături, reprezentându-vă în relaţia cu instituţiile statului. Suntem parteneri de încredere, ce vă ajutăm să înţelegeţi care vă sunt îndatoririle fiscale, suntem consilieri pe care vă puteţi baza când doriţi să luaţi cele mai bune decizii.

Serviciile contabile propuse de echipa noastră sunt complete si accesibile:

  • Servicii contabilitate şi expertiză contabilă
  • Realizare şi depunere declarații anuale
  • Întocmire şi depunere declaraţii semestriale, trimestriale, anuale si intermediare
  • Întocmirea statelor de salarizare
  • Consiliere contabilă, în vederea organizării eficientă a activităţii
  • Organizarea eficientă a documentației contabile.

Programează o întalnire

Contactează-ne acum prin metodele disponibile pe website, și unul dintre specialiștii noștrii își va oferi toate informațiile de care ai nevoie