Despre noi

Suntem profesioniști, avem experiență vastă şi te ajutăm să faci faţă tuturor provocărilor fiscale.

Echipa Compania de Contabilitate Buznea, îţi stă alături în sarcina delicată de a ţine şi a organiza activitatea contabilă şi fiscală a firmei. Suntem contabili şi experți contabili specialiști în domeniu şi ne mândrim să afirmăm că suntem soluţia de care ai nevoie pentru a păstra activitatea firmei în perfectă ordine, conform prevederilor legale.

Misiunea noastră

Suntem bine informați şi ne documentăm constant cu privire la modificările legislative în domeniul fiscalității, astfel că toată documentația afacerii pe care o gestionezi să fie impecabilă, atenția ta putându-se concentra asupra altor sarcini mai importante care te ajută să progresezi.

Din 2016, reușim să aducem liniștea a sute de antreprenori şi administratori de firme, păstrând activitatea fiscală în perfectă ordine, venind cu soluţii personalizate pentru fiecare companie în parte, de asemenea suntem parteneri de încredere în relația cu inspectorii de control al statului, fiind mediatori de bază pe durata sesiunilor de verificare și control.

De ce noi?

Suntem pasionați de cifre şi apreciem lucrurile bine făcute, suntem profesionişti şi dorim să ne punem abilitățile la lucru. Dorim ca împreună să facem lucrurile să funcţioneze şi să contribuim la dezvoltarea unui mediu de afaceri prietenos.

Ascultăm cu multă atenție şi reușim să descoperim soluții care să se plieze perfect pe afacerea desfășurată, indiferent de domeniul de activitate – producție, comerț, prestări servicii, ș.a, indiferent de statutul companiei – SA, SRL, PFA. Reuşim să aducem eficiență în activitatea desfăşurată, realizând cu minuţiozitate toată documentaţia contabilă şi fiscală.

Discutam cu fiecare client în parte, pentru a înţelege mai bine particularităţile afacerii şi pentru a veni cu cele mai bune măsuri fiscale şi contabile. De asemenea comunicăm constant cu partenerii noştrii pentru a-i face să înţeleagă elementele de contabilitate şi fiscalitate de bază.

Suntem perfecţionişti, serioși, prompți, şi împreună facem față provocărilor mari şi mici!

I Have Been Featured In:

Programează o întalnire

Contactează-ne acum prin metodele disponibile pe website, și unul dintre specialiștii noștrii își va oferi toate informațiile de care ai nevoie