Înfințări firme

Înființarea unei firme, a unui ONG sau obținerea statutului PFA poate fi o adevărată provocare, dacă te ocupi personal de întocmirea şi depunerea documentației. Cu ajutor de specialitate, din partea Companiei de Contabilitate Buznea, vei economisi timp, resurse financiare şi vei transforma înfiinţarea unei noi societăţi într-o activitate plăcută şi confortabilă.
Vă suntem alături şi vă ajutăm să transformaţi sarcina de înființare a unei firme – afaceri – într-o sarcină plăcută. Cu noi evitați aglomerația de la ghișeu, întregul proces va fii unul continuu – dosarul de înființare nu va fi întors din pricina unor vicii legislative, vă veți putea concentra pe activitate productivă în cel mai scurt timp.
Echipa de profesionişti CCB, oferă servicii personalizate, de înaltă calitate de înființare firmă, înființare ONG, depunere documentație la ONRC. Beneficiezi de consiliere, legată de selectarea codurilor CAEN dar şi informare legate de vector fiscal, opţiuni de colaborare şi angajare, dar și multe alte informaţii. Furnizam servicii specializate de înființare firmă, înființare asociații non profit, înființare PFA în București şi județul Ilfov. Ne ocupăm de redactarea şi depunerea cererilor de înființare şi a documentației aferente.

Cu noi nu ai parte de surprize neplăcute. Îţi furnizăm de la început detalii clare cu privire la toate costurile legate de înființarea unei firme noi. Avem experiență vastă, cunoștințe solide pe segmentul de înființare firmă şi vă suntem alături în acest proces provocator.

Programează o întalnire

Contactează-ne acum prin metodele disponibile pe website, și unul dintre specialiștii noștrii își va oferi toate informațiile de care ai nevoie